Monday, March 26, 2007

Din nou la pupitru

Kaiser Soze a fost plecat. A fost la munte. Ca dracu. Muntele. Si cu atat mai mult toate locurile pe care le-a batut pas cu pas cu Adorabila in vremea aceea. Ba mai mult, chitaristul care se vindea ieftin pentru nunta lui Kaiser cu Adorabila si-a amintit de Soze.

L-a intrebat de Adorabila. Soze s-a imbatat in seara aia. A vrut sa o sune, dar a lasat-o moale. Ahh, s-a lasat moale si altceva, dar la baie.

Dar hai sa trecem la lucruri vesele: la teambuildingul asta a stat in camera cu Nespalatul, care cica ar fi gasit blogul lui Soze. Daca citeste Kaiser are un mesaj: spala-te si trage apa. Imputit om.

Mr. C, Mr. D si restul echipei au facut show. Pe rand, temporati bineinteles de Soze, care are calitatea ca dupa cateva pahare de vin sa nu mai lase pe altcineva sa vorbeasca. Culmea e ca subiectele abordate sunt foarte variate. Seamana cred cu taica-su. Punct

S-ar putea ca de saptamana asta lucrurile sa se normalizeze in ceea ce priveste micul oracol al lui Soze. Marti a invitat-o pe Adorabila la un pahar de vin rosu, si la sex. Poate ca e nebun, dar stie ca ea e al dracului de buna la treaba asta.

Si pentru ca ea cu siguranta nu va citi chestia asta, o sa va dezvaluie urmatorul plan: vrea ca o data pe saptamana, cand se poate, cand nici el, nici ea nu au alte programe artistice altundeva, sa o cheme pe la el. Sa faca toate prostiile pe care le faceau candva.

De-ati avea putin habar cat de bine spala Adorabila vasele murdare... ati intelege la ce se refera Soze acum.

Si pentru ca azi a adus un contract de 80k cum tocmai a aflat ca se zice, isi propune sa sarbatoreasca cu colegii tonight. Pana miercuri mai aduce unul de 18k si unul de 21k, zici ca le da pe calculator, asa bine ii iese planul luna asta.

Ohhh, life's great when Adorabila is around.

No comments: