Thursday, April 5, 2007

E vremea demisiei

Kaiser pleacaaaaaaaaaaaaaa. Dupa ce mai bine de 1 an si 7 luni s-a specializat pe mai multe scule din fabrica. ATENTIE, nici macar o singura data nu s-a taiat si nici nu a avut vreun accident de munca super special.

A folosit tot timpul lavete curate, nu a lasat urme de vaselina pe unde a umblat, a avut mereu cu el salopeta, regulamentar... Dar pleaca de la intreprindere. Pe 19 va fi prima lui zi la o fabrica de termopane, cea mai mare din tara.

Kaiser uraste despartirile dar cand vine vorba de despartire de Nespalat, Mr. C, Mr. D, Berze, business inteligenti, si alti cativa, incepe sa ii placa. Incepe sa ii compatimeasca ca raman in departamentul aceluiasi sculer matriter care a invatat meserie de la Kaiser si care, desi doar cu titlu informativ a fost format la reguli de bun simt, acesta nu le respecta.

Kaiser are sedinta de la 5, pana atunci trebuie sa aduca la cunostinta managementului care oricum nu intelege nimic niciodata, ca pleaca. Are de predat o groaza de lucruri, si ce ii vine in minte acum ca ceva de care ii va parea rau sunt cizmele alea de cauciuc, pana la genunchi. Eh, si cartelele perforate... mai multe.

Sentimental, Kaiser nu -i la pamant. A avut 2 super intalniri cu Adorabila, in semn de recunostinta pentru ce a fost intre ei ii multumeste. Si spera sa nu se comporte cu el doar asa, de mila, ci pentru ca simte acelasi lucru pe care il simte si el.

Adorabila: eu atat iti zic. Poate poate...

Soze se retrage in bezna, va presta despre sedinta si alte kkturi. Despre Adorabila nu, doar de bine.

No comments: