Monday, February 26, 2007

Despre uitat

Kaiser Soze a uitat definitiv si irevocabil despre voi, cititorii acestui minunat blog. Astfel incat, s-a gandit sa presteze despre postat ce a mai facut el de la ultima aparitie.

1. A fost trimis la niste cursuri de la care nu a invatat mare lucru: I s-a confirmat doar ca nu e bine sa ai firma de famiglie.
2. A mers cu motocicleta si pe -8 grade, deloc inteligent, avand in vedere durerea de spate pe care Soze o resimte. Trebuie sa presteze despre pastile.
3. A platit in ordinea preferintelor: intretinerea, curentul, telefonul fix (da, Kaiser are inca fix)
4. Si-a consiliat Adorabila cand aceasta a prestat despre operatie la dinte. A fost super fericit 27 de ore, 4 minute si parca 26 secunde, cat a durat linistea de dupa operatie. De-atunci, dupa ce si-a revenit postoperatoriu - practic, Kaiser ii da dreptate in tot ceea ce zice.
5. A prestat despre serviciile intreprinderii la o universitate in Timisoara. Alaturi de alti colegi, a prestat deplasare, frumos, regulamentar. Atat de regulamentar, incat la intoarcere s-a ales cu 2 puncte penalizare. Si amenda pe loc, fara spaga la Grad.
6. A invatat si el, acum la spartul targului, ca mufa de ADSL nu e la fel ca aia de LAN.

Kaiser e sigur ca mai sunt si alte lucruri care trebuie povestite, dar despre acestea, data viitoare. Acum e invitat de Nespalatu' la tigara, si nu ar vrea pentru nimic in lume sa rateze o tigara cu Nespalatu' din cele 48 pe care le acesta le fumeaza, pardon, sudeaza, zilnic.

No comments: