Thursday, February 8, 2007

Foame in gat

Kaiser Soze are o foame extrema. De cateva zile a luat proportii, colegii zic ca ii merge bine. Cred ca asa si e... el si Adorabila fac sex in fiecare seara, mananca numai pe la restaurante scumpe, doarme pana tarziu (adica 7.30), ce mai... viata.

Numai ca sunt momente din zi (si din noapte uneori dar e prea comod sa se ridice si prea las sa recunoasca in fata ta, cititorule, altul decat Adorabila), cand ar omora pentru mancare. Acum e unul din acele momente. Si doar ce a venit de la o intalnire unde a vandut "gogosi".

Bleah, Kaiser are o indispozitie, in primul rand din cauza licitatiei internationale careia nu ii da de cap, pe urma ca are curs maine si sambata, pe urma ca Adorabila nu-l insoteste acasa weekendul asta pentru ca invata pentru scoala de soferi, si nu in ultimul rand pentru ca se va da singur cu moto sambata seara si duminica (acum e momentul cand Adorabila trece in nefiinta).

Si pentru ca ii e atat de foame, iata cat de pregatit este pentru acest festin care probabil va veni, candva, diseara, la momentul imediat urmator venirii sale de la fotbal. Adica pe la 10. Cooking late again, sorry my Adorable.

Vorbim, da?


No comments: