Thursday, February 15, 2007

Ma cunoaste?

Kaiser Soze, in afara ca apare in fiecare seara de la 10 la 11, pe PROTV, in ipostaza de german prost, apare ca link si pe blogul asta. E misto... Kaiser nu stie cum s-a ales cu link pe blogul tipului. O vrea sa ii puna si el link? O fi vreun schimb de experienta?

Daca e gagica, e ok, poate fi de interes. Macar beletristic. Daca e barbat... o crede ca personajul Kaiser Soze e female? Kaiser isi aminteste ca a publicat o poza cu ochii Adorabilei... strain fiind si fara sa stie romaneste, ca sa vada ca persoana Soze e male din scrierile anterioare, probabil isi imagineaza ca e Adorabila.

Nu stiu ce-o fi, vedem. Cum mama dracu sa faca Kaiser sa stearga din cache-ul google-ului situl ca sa nu ii mai calce pragul aia care cauta poze pornache pe net. Daca va trebuie asa ceva, dati-mi un mesaj, I will provide a list of sites... numai nu mai deschideti usa asa de-ampulea si iesiti, ca oamenii mai si platesc caldura si curentul.

O sa va povestesc intr-un post viitor cum a fost ieri de 14 februarie... acum n-am timp ca s-au adunat multe de facut...

No comments: