Wednesday, February 7, 2007

Sefu e brici

Kaiser Soze tocmai a fost in birou la sefu' (da, ma, da, stiu, e sefa) companiei. A ras, a glumit, a mancat placinta facuta de Katiuska a batrana, dar... si-aici, mare atentie, a plecat cu mai multe foi decat venise.

Ce sa faca Kaiser acum? Sa astepte sa se intunece si conspirativ sa intre in biroul ober sturban fuhrer-ului sa puna foile la loc? Daca ea va sesiza lipsa lor si va da un mail la everybody ca lipsesc niste foi din birou... cum o da Kaiser la intors?

Cel mai bine ar fi sa face reality, sa se duca sa le lase acolo. Numai ca, in conditiile astea, va banui cumva GM-ul ca seriosul Soze nu a citit sau a citit ce scria pe foi? Normal ca a citit.

Kaiser Soze e in dilema. Cand o sa aiba timp si o sa mai uite din problemele astea care dor, o sa va povesteasca cum a fost ieri in delegatie si cum s-a intors cu microbuzul (sau cum zice Adorabila, tartareatza), asta pentru ca trebuia sa participe la vesnicul steering committee care nu mai ia dracului odata decizia de a implementa CRM-ul ala propus de Kaiser.

Asta asa, ca sa ia el toata gloria asupra lui. Ca e obisnuit.

No comments: