Tuesday, February 13, 2007

Infect rau

Ce poate sa fie mai nasol decat sa aduni vreo 15 amatori de fotbal (de-aia grasi, cu burti, care dupa 2 minute de fuga dau pe spate), si afara sa inceapa sa ploua? E cazul super echipelor combinate de implementare, ael, marketing si comercial care acum, as I write, comunica mai abitir ca pe forumurile de counter-strike si travian despre daca prestam sau nu fotbal.

Dar sunt fericit. E marti, urmeaza doua zile jumatate de luni si o jumatate de zi de vineri, Adorabila are examen de soferi, ea pana atunci face chestionare si Kaiser Soze e linistit si nu e batut la cap despre unde mergem, ce facem, si cum ne machiem doua (2) ore.

Astazi Kaiser Soze a avut o revelatie... se intelege foarte bine cu cei doi turnicheti care il lasa in intreprindere... ceva s-a intamplat. Pana ieri, tinea degetul acolo 2 ore si nimic. Acum intra si iese din fabrica si de 20 de ori pe zi, ca sa recupereze perioada cat nu l-au lasat inautru.

Kaiser Soze pare altfel un om foarte constiincios la locul de munca. Bancul lui e mereu curat, sculele unse, se ponteaza la fiecare terminare de operatie si timpul interoperational il foloseste ca sa presteze tigara cu Nespalatul.

No comments: