Wednesday, March 7, 2007

Ca dracu

Kaiser Soze e revoltat. Dimineata, pe la 8 cand a ajuns la intreprindere, a avut surprinderea sa:

1. nu ii mearga cartelele la intrarea in incinta principala, drept pentru care nu a putut sa se scrie in condica decat la jumatate de ora dupa ce a ajuns - pana femeia de serviciu a sesizat cersetorismul cu care se uita la ea Kaiser la ea
2. nu ii placa cafeaua de la bucatarie. Soze zice ca ar fi facuta de seara. Rece, tulbure, slaba. Avantajul de a te duce la cafea dimineata e ca inca gasesti o ceasca de-aia misto. O iei si-ti faci singur ce vrei pormo
3. vada ca sefa de la administrativ, tanti aia grasa cu filologia la baza, cu care se mai ia in bete Kaiser, are altfel de ceasca de cafea decat restul. Deci nu numai ca primeste cafea dublu distilata, dar bea si dintr-una speciala.
4. vada ca atunci cand vine sefa de la administrativ, toata armata de femei de serviciu si soferi ai fabricii, ies sa o intampine. Din cauza asta, ea nu a stat de-a-npulea dimineata ca Soze la usa sa astepte pe cineva sa ii deschida.

Kaiser e fericit, si-a tapetat un perete intreg numai cu diplome: are diploma de participare la nu's ce curs, are un certificate of degree de Deep Spate Motor-cyclist, mai are in ordinea obtinerii 3 certificate Oracle 10g sales champ, presales champ si 9i sales champ. In fruntea lor, sta diploma de angajat al mileniului, si certificarea auditului cum ca Soze nu va face de ras vreodata compania din punct de vedere al calitatii. Al calitatii lui de om.

No comments: