Wednesday, March 14, 2007

Melancolicul Kaiser Soze

Sunt persoane despre Kaiser Soze poate presta ca nu le va uita niciodata. Si chiar asa e. Astazi, impreuna cu aceste persoane, Soze ar fi implinit 8 ani. Niste ani super adevarati, vorba preferata a sa. E clar, cea mai frumoasa varsta si cei mai multi ani i-a petrecut alaturi de aceste persoane. Fapt pentru care Soze presteaza despre apreciere. Si integritate. Si ce mai vreti voi.

Varsta aia la care Kaiser era presupus sa regrete a venit. Cand oare o sa invete ca viata inseamna si altceva decat socializarea de masa? Cand o sa perceapa ca fabrica pentru care se daruieste asa de mult nu-i va spune niciodata o vorba buna, ba poate ii va da un sut in fund cu proxima ocazie. Kaiser presteaza despre regrete si sentimente de vinovatie fata de persoanele carora le este dedicat acest prost.

Nimic nu i le va aduce inapoi lui Kaiser pe acele persoane, insa el crede ca trebuie sa tina cel mai aproape de ele. Pana la urma, de la ele a invatat ce e iubirea, ce inseamna demnitatea si cum se presteaza sexul.

Soze are niste sentimente puse undeva, niste cutiute pe care nu o sa le mai deschida nimeni, niste adrese de mail si un numar de telefon. Atat i-a mai ramas. Pe cat posibil, Soze considera ca trebuie valorificate.

Ce bine ca numai unei persoane ii este dedicat postul, singura care va intelege ca in felul lui, a iubit, iubeste si va iubi o scorpie.

No comments: