Sunday, March 4, 2007

Ce faci la sedinta

Joci solitaire? Esti atent? Dai sms-uri la prieteni? Te plictisesti? Injuri Nespalatu' ca nu da cu apa? Te bucuri ca esti mai copy paste decat ceilalti?

Lucrul intr-o organizatie mare e o chestie misto. Kaiser Soze se adapteaza usor si face lucrurile cu cap. Cel mai misto e cand escaladeaza. Si de obicei cand o face, lasa loc de buna ziua, o cafea, o tigara.

Kaiser are o problema. Nu stie daca sedintele sunt puse de sefi ca sa le treaca timpul sau chiar rezulta ceva din ele. El nu intelege mare lucru din ele, bine... nici nu e treaba lui sa inteleaga. El isi face datoria fata de fabrica si-atat. Income-ul nu-l numara el, daca vine. Ce numara el e cati degeabisti se baga in seama doar ca sa fie cu baietii buni.

Kaiser trece printr-o perioada foarte interesanta. E dedicat bancului sau de lucru, cu scule profesionale si-si face treaba. E foarte misto sa stii ca ai perspective in fabrica si ca esti o chestie care tine rotile in miscare.

Hopsa, Soze devine panicat. E tarziu, si are de terminat un fisier pentru maine dimineata. Va lasa acum in compania noii sale achizitii.

Enjoy:

No comments: