Friday, March 2, 2007

Viata naspa rau

Kaiser Soze a comis-o. Nu, nu va va povesti despre cat mult sucks viata lui personala, pentru ca nu e treaba voastra. E TREABA LUI, DA?

O sa presteze in blogul asta, scurt, despre cum e viata unora. De naspa. Kaiser Soze a primit in sfarsit invitatia de a se intalni cu un reprezentant de-ala de asigurari de viata. Sunt urmatorii in preferintele lui Kaiser, primii sunt agentii de imobiliare.

Daca fratele lui Kaiser zicea ca astia din urma sunt extreme salespersons, luati aminte la ce va zic acum: exista agentii de asigurari care te iau la sentiment. I s-a intamplat lui Kaiser azi, pe cuvant. Mai ca a inceput sa planga cand tipa a inceput sa ii faca un scenariu in care el moare efectiv de-ampulea intr-o deplasare, si familia lipsa pe care o are, o sa ii duca dorul buzunarului. A dat acolo niste date, again, de-ampulea si ea i-a demonstrat ca daca economiseste 1 mil pe an pana la 55 de ani, in ritmul in care cheltuieste - si clar cheltuieste, nu or sa ii ajunga decat 1 an ca sa traiasca boiereste.

Pe urma l-a luat la sentiment ca ea a avut un accident si ca si ea ar fi zic ca nu o sa aiba niciodata nimic, si ca acum are gradul de invaliditate II. In sfarsit, fiul ei se pare ca mai in varsta ca Soze, castiga mult mai bine ca acesta.

Si facea niste desene enervante. Kaiser a zis sa faca si el putin misto, ca azi si ieri au fost doua zile cam naspa si a dat niste persoane fictive la care dansa sa presteze telefoane.

Nu, nu are nimic impotriva asigurarilor de sanatate, pensie, planuri de investitii. Cauta in ce sa bage bani in momentul asta. Ce il enerveaza e tipul de vanzator aparut de-ampulea.

Joia viitoare Kaiser o sa se intalneasca iar cu madame ca sa intre in posesia fituicilor pe care dansa le va presta pana atunci.

Totusi, i-a folosit la ceva intalnirea, a invatat in sfarsit cum nu trebuie sa discute cu potentialul. Dar asta stia deja... uraste vanzatorul care intra pe geam si face numai cioburi.

No comments: