Wednesday, March 7, 2007

Marketing si HR prost facut intentionat

Soze nu suporta:

1. masinile decapotabile
2. motocicletele de viteza
3. ceaiul si frectiile
4. munca de instalator
5. modalitatile de hotire a unor companii, altor companii - intelegeti voi din ce urmeaza

Kaiser a primit ieri, cand era la Pitesti si presta despre minciuni, un email pe care, cu voia lui Razvan (singurul Razvan pe care il cunosc e soferul de la noi, dar nu e el asta care a scris), il voi reda mai jos:

Salut Alexandru!
Numele meu este Razvan si am fost colegi o perioada la [numele companiei sters intentionat de Kaiser si inlocuit cu FABRICA]; eu am plecat
in februarie.
La recomandarea unui fost coleg comun (tot de la dep. in care lucrezi), firma la care
lucrez acum ar dori sa stea de vorba cu tine.
Daca esti de acord o sa te rog sa ne dai numarul tau de telefon pentru a te
putea contacta.


Ce intelegem de aici?
1. ca numele de scena al lui Soze e Alexandru, dar e irelevant la momentul acesta
2. ca Razvan a plecat in februarie, si ca am fost colegi. E drept ca suntem multi - si sablari, si tratament termic si nituire, to name just a few departments within the FABRICA, dar sa fie al dracu Kaiser daca Soze isi aduce aminte de el.
3. ce vrea sa ma intrebe firma? Ce specific are? Ca daca lucreaza cu scule invechite, doar pentru import, cu contract cadru, Kaiser n-are interes.
4. Soze a fost de acord, normal sa fie contactat ca sa vada daca poate presta despre vanzare si cu ei
5. stati linistiti Mr C, Mr D, Mrs S, nu va las acum la greu - a gandit Soze dar a dat CURs invitatiei de a-si da telefonul

Astazi a fost sunat. Se auzea, zici ca vorbea din sectia turnatorie tipa. Ca una, ca alta. Soze, lasand la o parte interesul lui pentru nou, si dorind mai mult sa afle cine mama dracu e Razvan, i-a zis ca vrea legatura la el. N-a putut sa i-o faca ca erau in sedii diferite. Ceea ce-l face pe Kaiser sa se gandeasca ca e vreo firma de otelarie sau termopane. Subiect inchis si abandonat.

No comments: